Студії над Винниченковими експериментами - Хархун, В. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Михида С. Слідами його експериментів. Змістові домінанти та поетика конфлікту в драматургії Володимира Винниченка. — Кіровоград: Центрально-українське видавництво, 2002. — 192 с.