Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Григорій Грабович. До історії української літератури (Дослідження, есеї, полеміка); В.В.Федоров. Три лекции об авторе; Володимир Поліщук. Новелістика Михайла Старицького; Критика. — 2003. — Ч. 7—8, 9; Київ. — 2003. — №6, 7—8; Сучасність. — 2003. — № 7—8; Березіль. — 2003. - Ч. 9-10.