Про перiодичнi розв’язки систем лiнiйних функцiонально-рiзницевих рiвнянь - Пелюх, Г.П.; Сiвак, О.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержано умови iснування неперервних T -перiодичних розв’язкiв систем лiнiйних функцiонально-рiзницевих рiвнянь i дослiджено структуру множини їх розв’язкiв. The conditions for the existence of continuous T -periodic solutions to systems of linear functionaldifference equations are established, and the structure of the set of their solutions is studied.