Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Степан Мишанич. Фольклористичні та літературознавчі праці: У 2 т.; Наталія Костенко. Микола Бажан. Життя. Творчість. Особливості віршостилістики; Леонід Бойко. З когорти одержимих. Життя і творчість Бориса Антоненка-Давидовича в літературному процесі XX ст.; Леонід Бойко. Подвижник духу. Документи і факти з життя Б.Антоненка-Давидовича; В.Л.Погребная. Проблемы эмансипации женской личности в русской критике и романах Н.Д.Хвощинской (60-80-е гг. XIX ст.); Олена Леонтович. Осінні соняшники; Ola Hnatiuk. Poźegnanie z imperium: Ukraińskie dyskusje o toźsamości; Кур’єр Кривбасу. — 2003. — № 9; Сучасність. — 2О0З. — № 9; Всесвіт. — 2003. — № 9—10; Київ. — 2003. — № 9; Рідний край. — 2003. — № 2 (9).