До 60-річчя члена-кореспондента НАН України Харченка Валерія Володимировича (Проблемы прочности, 2017)
12 грудня 2017 року виповнилось 60 років від дня народження відомого вченого в галузі механіки деформівного твердого тіла і міцності матеріалів та елементів конструкцій директора Інституту проблем міцності ім. Г. С. Писаренка Національної академії наук України, члена-кореспондента Національної академії наук України, доктора технічних наук, професора, керівника відділу чисельних і експериментальних методів дослідження конструкційної міцності Валерія Володимировича Харченка.