Із зали засідань Президії НАН України (4 листопада 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 4 листопада 2020 року розглядалися такі питання: про розроблення Концепції
національної програми розвитку гуманітарної сфери України
(доповідач — академік НАН України С.І. Пирожков); про створення Комісії НАН
України з питань комунікацій із суспільством і популяризації
наукової діяльності (доповідач —
член-кореспондент НАН України О.О. Рафальський); Леся Українка у боротьбі проти
духовного рабства (про участь гуманітарних установ НАН
України у підготовці та відзначенні 150-річчя від дня
народження письменниці) (доповідач — академік НАН
України М.Г. Жулинський); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.