75-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ю. Розова (Вісник НАН України, 2020)
26 листопада виповнюється 75 років відомому вченому в галузі електротехніки директору ДУ «Інститут технічних проблем
магнетизму НАН України» доктору технічних наук, професору,
члену-кореспонденту НАН України Володимиру Юрійовичу Розову.