Чисельне моделювання напружено-деформованого стану тонкошарових гумометалевих елементів віброізоляторів в умовах нелінійного деформування - Булат, А.Ф.; Дирда, В.І.; Лисиця, М.I.; Гребенюк, С.М. (Проблемы прочности, 2018)
Досліджуються компоненти напружено-деформованого стану тонкошарових гумометалевих елементів. Розраховано величину стиску тонкого гумового шару під дією вертикально прикладеного зусилля. Исследуются компоненты напряженно-деформированного состояния тонкослойных резинометаллических элементов. Рассчитано величину сжатия тонкого резинового слоя под действием вертикально приложенного усилия. Stress-strain state components of thin-layer rubber-metal elements are investigated. The compression level of a thin rubber layer under the action of vertically applied stress is calculated.