Вплив пластичного деформування при дорнуванні отвору у плоских зразках зі сплаву Д16чТ на мало-циклову утому - Тимошенко, О.В.; Коваль, В.В.; Бабак, А.М.; Куан, Фам Дик (Проблемы прочности, 2018)
Розглянуто одну з найважливіших проблем машино- й авіабудівного комплексу, яка пов'язана з визначенням довговічності деталей і конструкцій, що працюють в умовах дії циклічного навантаження. Рассмотрена одна из важнейших проблем машино- и авиастроительного комплекса, связанная с определением долговечности деталей и конструкций, работающих в условиях действия циклической нагрузки. The paper deals with one of the most important problems of such closely related industries as mechanical engineering and aircraft manufacturing, involving the determination of the service life of components and structures operating under cyclic loading conditions.