Повышение эффективности измельчительных установок на основе акустического мониторинга - Прядко, Н.С.; Стрельников, Г.А.; Терновая, Е.В.; Шевелева, А.М.; Музыка, Л.В. (Технічна механіка, 2018)
Высокая энергоемкость процесса измельчения сыпучих материалов объясняет актуальность задачи повышения эффективности процессов в установках струйного измельчения. Цель работы заключается в анализе результатов исследований по разработке новых подходов к оптимизации процесса сухого тонкого измельчения и контроля качества его продуктов. Висока енергоємність процесу подрібнення сипучих матеріалів пояснює актуальність завдання підвищення ефективності газодинамічних процесів в установках струминного подрібнення. Мета роботи полягає в аналізі результатів досліджень з розробки нових підходів до оптимізації процесу сухого тонкого подрібнення і контролю якості його продуктів. The high energy intensity of the bulk material grinding process explains the topicality of the problem of increasing the process efficiency in jet grinding plants. The aim of this paper is to analyze the results of investigations into the development of new approaches to the optimization of the dry fine grinding process and grinding product quality control.