Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use

Introduction. The world industrial producers cultivate the four main varieties of peanuts (Spanish, Valencia, Virginia, and Runner), which have different types and subspecies, whose names may vary in some countries. These varieties differ in structure, chemical composition, nutritional and biologi...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2019
Hauptverfasser: Lehnert, S., Khomenko, O., Dubinina, A., Malyuk, L., Skyrda, O., Radchenko, A.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Schriftenreihe:Наука та інновації
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/174069
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use / S. Lehnert, O. Khomenko, A. Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, A. Radchenko // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 27-37. — Бібліогр.: 29 назв. — англ.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine