Бреус, Н., Грибков, С., Поліщук, Г., & Сєдих, О. (2019). Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України.
Chicago-Zitierstil (17. Ausg.)Бреус, Н.М, С.В Грибков, Г.Є Поліщук, und О.Л Сєдих. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2019.
MLA-Zitierstil (8. Ausg.)Бреус, Н.М, et al. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2019.
Achtung: Diese Zitate sind unter Umständen nicht zu 100% korrekt.