Бреус, Н., Грибков, С., Поліщук, Г., & Сєдих, О. (2019). Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України.
Chicago Style (17th ed.) CitationБреус, Н.М, С.В Грибков, Г.Є Поліщук, and О.Л Сєдих. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2019.
MLA (8th ed.) CitationБреус, Н.М, et al. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2019.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.