Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості

Вступ. Застосування нових методів, зокрема експертних систем з математичним апаратом, дозволяє удосконалювати рецептурний склад багатокомпонентних харчових продуктів в широкому діапазоні вмісту складових компонентів з їх повною або частковою заміною на інші, зокрема й на натуральні функціонально-тех...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2019
Hauptverfasser: Бреус, Н.М., Грибков, С.В., Поліщук, Г.Є., Сєдих, О.Л.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Schriftenreihe:Наука та інновації
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/174072
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н.М. Бреус, С.В. Грибков, Г.Є. Поліщук, О.Л. Сєдих // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 62-72. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Ähnliche Einträge