Горох М. Золото – державі! Торгсин у радянській Україні, 1931–1935 - Демченко, Т. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Горох М. Золото – державі! Торгсин у радянській Україні, 1931–1935. Київ: HREC HRESS, 2020. 320 с.: іл.