Курортна ребілітація дітей з хронічним ураженням органів травлення, сечовивідної системи та обміну речовин - Сміян, І.С. (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2003)
Изложены концептуальные положения курортной реабилитации детей с хроническими заболеваниями органов пищеварения, мочевыделения и обмена веществ. It is established conception of rehabilitation on spa children with chronical digestive, urological and metabolic diseases.