Із зали засідань Президії НАН України (27 листопада 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 27 листопада 2020 року розглядалися такі питання: про концепцію Державної
цільової науково-технічної програми комплексних досліджень клімату України до
2030 року (доповідач — член-
кореспондент НАН України В.І. Осадчий); введення в дію радіотелескопа
РТ-32 — нові можливості вітчизняної радіоастрономії та
космічної навігації (доповідач —
член-кореспондент НАН України
В.В. Захаренко); про Науково-координаційні ради при секціях НАН України
(доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.