Із симетрією в житті та математиці (до 75-річчя члена-кореспондента НАН України А.Г. Нікітіна) - Бойко, В.М.; Ванєєва, О.О.; Жалій, О.Ю.; Попович, Р.О. (Вісник НАН України, 2020)
25 грудня виповнюється 75 років відомому українському фахівцю в галузі математичної фізики, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2001) та премії імені М.М. Крилова НАН України (2010), завідувачу відділу математичної фізики Інституту математики НАН України, доктору фізико-математичних наук (1987), професору (2001), члену-кореспонденту НАН України (2009) Анатолію Глібовичу Нікітіну. December 25 marks the 75th anniversary of the famous Ukrainian specialist in mathematical physics, winner of the State Prize of Ukraine in Science and Technology (2001) and the M.M. Krylov Prize of the NAS of Ukraine (2010), Head of the Department of Mathematical Physics of the Institute of Mathematics of the NAS of Ukraine, Doctor of Physical and Mathematical Sciences (1987), Professor (2001), Corresponding Member of the NAS of Ukraine (2009) Anatoly G. Nikitin.