Эффективность питьевого лечения маломинерализованной минеральной водой с позиций доказательной медицины - Пономаренко, Г.Н.; Лещев, А.Л. (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2003)
Метою дослідження стало вивчення ефективності застосування питної натрій-кальцієвої хлоридної маломінералізованої мінеральної води в комплексній терапії хворих невиразковою диспепсією з позицій доказової медицини. In this article effective treament by take the low mineralizated sodium-calcium-chloride waters in complex therapeutic non-ulcerosis dyspepsia patients in prove medicine position was shown.