80-річчя члена-кореспондента НАН України І.С. Косенка (Вісник НАН України, 2020)
3 грудня святкує своє 80-річчя відомий вчений у галузі біології,
дендрології, інтродукції та акліматизації рослин, садово-паркового мистецтва, реставрації парків та сучасного паркобудівництва, доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент
НАН України Іван Семенович Косенко.