Пошанування пасіонаріїв українського народу - Райбедюк, Г. (Слово і Час, 2020)
27 лютого 2020 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України
відбулася презентація серії книжок — опублікованих щорічних пам’ятних
лекцій, запроваджених у 2015 р. в Кам’янець-Подільському національному
університеті на пошану його першого ректора Івана Огієнка.