Валентина Данилівна Нарівська (Слово і Час, 2020)
3 червня 2020 р. пішла із життя Валентина
Данилівна Нарівська — докторка філологічних
наук, професорка, дослідниця, відома у філологічних колах не лише в Україні, а й за її межами.