Наші презентації (Слово і Час, 2020)
Епістолярій Тараса Шевченка: у 2 кн.; Михед О. «Я змішаю твою кров із вугіллям». Зрозуміти український Схід; Козлик І. Антична література (Лекційні матеріали у формі repetitorium’у); Щоденник Володимира Винниченка (1932–1936). Том 5.