Важлива віха в пізнанні поетичного універсуму Ліни Костенко - Фокіна, С. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на книгу: Саєнко Валентина. Поезія Ліни Костенко: традиція, контекст,
художня своєрідність. Київ: Смолоскип, 2020. 640 с.