Дванадцятий шевченкознавчий семінар - Лебідь-Гребенюк, Є. (Слово і Час, 2020)
До сторіччя від дня народження відомого літературознавця, доктора філологічних наук Василя Єфремовича Шубравського (1920—1992) в
Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка 1 жовтня 2020 р. був проведений
шевченкознавчий семінар, відкладений із березня через запровадження карантину.