Вплив маси пасивної щоки вибраційного подрібювача на резонансні частоти його елементів - Федоскіна, О.В. (Геотехнічна механіка, 2018)
На підставі розробленої математичної моделі вібраційного подрібнювача, що описує рух його елементів в режимі холостого ходу і встановлює взаємозв'язок між динамічними і конструктивними параметрами, одержані амплітудно-частотні характеристики і визначені власні частоти його елементів. Досліджена поведінка резонансних частот при зміні маси пасивної щоки в границях 100 – 1000кг. На основании разработанной математической модели вибрационного измельчителя, описывающей движение его элементов в режиме холостого хода и устанавливающей взаимосвязь между динамическими и конструктивными параметрами, получены амплитудно-частотные характеристики и определены собственные частоты его элементов. Исследовано поведение резонансных частот при изменении массы пассивной щеки в границах 100 - 1000кг On the basis of the developed mathematical model of vibratory grinder, which describes movement of its elements in idle mode and establishes the relationship between dynamic and design parameters, the amplitude-frequency characteristics are obtained and natural frequencies of its elements are determined. The behavior of resonant frequencies was studied when mass of the passive cheek varied within 100 kg - 1000 kg.