XV Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція "Українське краєзнавство в системі міжінституційних взаємодій" (Краєзнавство, 2019)
12 грудня 2019 року у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» відбулася ХV Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Українське краєзнавство в системі міжінституційних взаємодій: проблеми концептуалізації та практичної реалізації».