Літопис національно-визвольного руху на Волині у ХХ ст. в іменах - Бондаренко, Г. (Краєзнавство, 2019)
У видавництві «Терен» побачили світ книги, які стануть у пригоді дослідників та
краєзнавців, які цікавляться історією національно-визвольного руху на Волині. Перша з них: Вавренчук Микола. Вірні
присязі. Учасники національно-визвольного руху. Рожищенський район, Волинська
область (1917–1960). Луцьк : Терен, 2017. 304 с., іл. Друга книга – Пархомчук О., Вавренчук М. Нариси визвольної боротьби. Во-
линь. Луцьк : Терен, 2018. 336 с., іл.