Архівні та бібліотечні матеріали з підготовки "Історії українського мистецтва" - Бернацька, Т.; Рабчевська, Л. (Краєзнавство, 2020)
Проінформовано про наявність унікальних документів, що висвітлюють історію підготовчої теоретико-методологічної роботи зі створення багатотомного видання «Історія українського мистецтва». Презентовано веб-сайт оцифрованих документів редакційного архіву «Історії українського мистецтва» для збереження та введення їх у науковий обіг. A number of unique documents highlighting the history of theoretical and methodologic work of creation of a
multi-volume edition «History of Ukrainian Art». A website on digitalized documents of editorial archive «History
of Ukrainian Art» was presented. The goal of the website is to preserve the data and its use in scientific sphere.