Книга, що розкриває таємниці Чорнобильської катастрофи - Барановська, Н. (Краєзнавство, 2020)
Рецензія на книгу: Чорнобильське досьє КДБ від будівництва до аварії. Збірник документів про катастрофу на Чорнобильській АЕС. – К., 2020. – 688 с.