Шоста книга видання "Реабілітовані історією. Тернопільська область" - Гуцал, П. (Краєзнавство, 2020)
Рецензія на книгу: Реабілітовані історією. Тернопільська область. Книга шоста /Тернопіль: ТОВ«Терно-граф», 2020. – 672 с., іл.