Ніс людям добро і світло. (Юрій Юхимович Мариновський) (Краєзнавство, 2020)
30 квітня 2020 року відійшов у вічність член Національної спілки краєзнавців України Юрій Юхимович Мариновський – один з найвідоміших дослідників Черкащини, мужня і талановита людина.