Моральні цінності Т. Шевченка в мовних знаках національного поетичного дискурсу - Переломова, О. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті автор аналізує виразові мовні засоби поетичних текстів Тараса Шевченка, які
презентують його морально-ціннісну художню картину світу, мрії і прагнення поета втілити
божественну гармонію в земне життя людей. The author analyzes the expressional language means of poetic texts by Taras Shevchenko, which present his
moral-values artistic picture of the world, dreams and aspirations of the poet to implement the divine harmony into
earthly life of people.