Beta vulgaris L. subsp. maritima (L.) Arcang. (Chenopodiaceae) — новый таксон для флоры Крыма - Ена, А.В.; Евсеенков, П.Е. (Український ботанічний журнал, 2010)
Уперше в Криму, на території Севастопольської міськради, знайдені рослини Beta vulgaris subsp. maritima. Обговорюються питання морфології, екології, географії, охорони та використання таксона. Plants of Beta vulgaris subsp. maritima were found for the first time in Crimea, within the limits of Sevastopol. Issues of morphology, ecology, geography, conservation and use of the taxon are dis cussed.