Періодичні розв’язки різницевого рівняння, що залежить від двох індексів - Бойко, М.Я. (Нелінійні коливання, 2010)
We prove a criterion for existence of a unique periodic solution for a linear two-parameter difference
equation in a Banach space. Получен критерий существования единственного периодического решения для линейного двупараметрического разностного уравнения в банаховом пространстве.