Чисельно-аналітичний метод дослідження крайових задач для напівлінійних систем диференціальних рівнянь - Король, I.I. (Нелінійні коливання, 2010)
Предложен новый численно-аналитический алгоритм исследования краевых задач для полулинейных систем дифференциальных уравнений. A new numerical-analytic algorithm for investigating boundary-value problems for semilinear differential systems is suggested.