New nomenclatural combinations in Blitum L. and Kali Mill. (Chenopodiaceae): taxa occurring in Eastern Europe - Mosyakin, S.L. (Український ботанічний журнал, 2012)
П’ять нових номенклатурних комбінацій (чотири на рівні секції й одна для гібрида) запропоновані в роді Blitum L. та одна нова комбінація на рівні підвиду — в роді Kali Mill. (Chenopodiaceae). Стисло обґрунтована необхідність виділення цих родів зі складу Chenopodium L. і Salsola L. відповідно. Пять новых номенклатурных комбинаций (четыре на уровне секции и одна для гибрида) предложены в роде Blitum L. и одна новая комбинация на подвидовом уровне — в роде Kali Mill. (Chenopodiaceae). Кратко обоснована необходимость выделения этих родов из состава, соответственно, Chenopodium L. и Salsola L.