VII Міжнародний ліхенологічний симпозіум (IAL 7) "Лишайники: від генома до екосистеми у світі, що змінюється" (м. Бангкок, Таїланд, 9-13 січня 2012 року) - Димитрова, Л.В.; Надєіна, О.В. (Український ботанічний журнал, 2012)
9—13 січня 2012 року в Королівстві Таїланд (м. Бангкок)
відбувся VIІ Міжнародний ліхенологічний симпозіум
«Лишайники: від генома до екосистеми у світі, що змінюється» — «Lichens: from genome to ecosystem in a changing
world» (IAL 7).