В Українському ботанічному товаристві - Перегрим, О.М. (Український ботанічний журнал, 2010)
23 квітня 2010 року в Інституті ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України відбулося спільне засідання Центральної ради Українського ботанічного товариства (УБТ)
та Наукової ради з проблем ботаніки і мікології НАН
України.