Міжнародна наукова конференція "Два сторіччя дослідження рослинного покриву Карпат", присвячена 130-річчю від дня народження Антонія Маргіттая - Андрик, Є.Й.; Кіш, Р.Я.; Шевера, М.В.; Джахман, Р.В.; Когут, Е.; Піфко, Д. (Український ботанічний журнал, 2010)
16—18 вересня 2010 р. у містах Мукачеве та Берегове (Закарпаття) відбулася міжнародна наукова конференція «Два сторіччя дослідження рослинного покриву Карпат», присвячена 130-річчю від дня народження Антонія Маргіттая.