Єлизавета Львівна Кордюм (до 80-річчя вченого) (Український ботанічний журнал, 2012)
3 листопада ми відзначаємо ювілей видатного вченого-біолога, члена-кореспондента Національної академії наук України, лауреата Державної премії України, заслуженого діяча науки і техніки, доктора біологічних наук, професора Єлизавети Львівни Кордюм.