Radiation of multicomponent gas-metal plasma of a pulsed reflex discharge - Kovtun, Yu.V.; Skibenko, A.I.; Skibenko, E.I.; Larin, Yu.V.; Shapoval, A.N.; Yuferov, V.B. (Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України, 2010)
Measurements on the radiation flux of gas-metal plasma formed in the medium of igniting gas (gas mixture) and sputtered cathode material in the pulsed reflex discharge were carried out. A spectrometric method was applied to determine the composition of gas-metal plasma formed. Проведены измерения потока излучения газометаллической плазмы, образованой в среде поджигающего газа (газовой смеси) и распыленного материала катода, в импульсном отражательном разряде. Спектрометрическим методом определен состав образуемой газометаллической плазмы. Проведено вимірювання потоку випромінювання газометалевої плазми, утвореної в середовищі запалювального газу (газової суміші) і розпорошеного матеріалу катода, в імпульсному відбивному розряді. Спектрометричним методом визначено склад утворюваної газометалевої плазми.