Науковий семінар iз питань гербарної справи, присвячений 230-річчю Гербарію Львівського національного університету (LW) - Шиян, Н.М.; Тасєнкевич, Л.О.; Хміль, Т.С. (Український ботанічний журнал, 2014)
18 жовтня 2013 року на кафедрі ботаніки Львівського національного університету імені Івана
Франка (ЛНУ) відбувся науковий семінар на тему
«Гербарію LW — 230: минуле, сучасне і майбутнє»,
присвячений ювілею найстарішої біологічної колекції нашої країни.