Проявление негейзенберговских взаимодействий в температурной зависимости частоты ЯМР кристалла NіСІ₂ - Калита, В.М.; Лозенко, А.Ф. (Физика низких температур, 1997)
Проведен термодинамический анализ влияния негейзенберrовских межионных спин-спиновых взаимодействий на температурную зависимость частоты ядерного маrнитноrо резонанса кристалла NіСІ₂ Проведено термодинамічний аналіз впливу негейзенберrівських міжіонних спін-спінових взаємодій на температурну залежність частоти ядерноrо магнітного резонансу кристала NіСІ₂ A thermodynamic analysis of the influence of non-Heisenberg interionic spin-spin interactions on the temperature dependence of the NMR frequency of a NіСІ₂ crystal is carried out.