Віра Вікторівна Протопопова (до 80-річчя вченої) - Тимченко, І.А.; Васильєва, Т.В. (Український ботанічний журнал, 2013)
У 2013 році провідному українському вченому-ботаніку, доктору біологічних наук, професору, лауреату премії НАН України імені М.Г. Холодного, почесному члену Українського ботанічного товариства, провідному науковому співробітнику Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, чарівній жінці Вірі Вікторівні Протопоповій виповнилося 80 років від дня народження та 55 років наукової діяльності.