Микола Миколайович Мусієнко (до 70-річчя від дня народження) - Ситник, К.М.; Таран, Н.Ю.; Мусатенко, Л.І. (Український ботанічний журнал, 2011)
11 січня 2011 р. виповнилося 70 років від дня народження і 45 (фактично – 48) років наукової та педагогічної
діяльності Миколи Миколайовича Мусієнка – доктора
біологічних наук, професора, академіка Національної
академії аграрних наук, заслуженого діяча науки і техніки України (2000), лауреата премії імені М.Г. Холодного
НАН України (1999), заслуженого професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка (2008).