Sagina maritima G. Don (Caryophyllaceae) — новый вид флоры Украины - Ена, А.В.; Евсеенков, П.Е.; Свирин, С.А. (Український ботанічний журнал, 2011)
Уперше в Україні, на території Севастополя, знайдені рослини Sagina maritima G. Don. Обговорюються питання хорології та морфології таксона. Plants of Sagina maritima were found for the first time in Ukraine, within the limits of the city of Sevastopol, Crimea. Issues of the taxon’s chorology and morphology are discussed.