Сьома зустріч Робочої групи з дослідження ксерофітних трав’янистих екосистем Європи - Куземко, А.А.; Парнікоза, І.Ю. (Український ботанічний журнал, 2011)
(27—31 травня 2010 р., Смолєніце, Словаччина)
7th EUROPEAN DRY GRASSLAND MEETING.
European Dry Grassland Meeting — щорічне наукове зібрання членів робочої групи, створеної у серпні 2008 року, з дослідження ксерофітних трав’янистих екосистем
Європи (European Dry Grassland Group — EDGG). Сьогод ні вона об’єднує понад 500 учасників з більш як 40
країн світу і входить до складу Міжнародної асоціації
In ternational Association for Vegetation Science — IAVS.