Вірі Юріївні Мандрик — 80 років - Бесеганич, І.В.; Сабадош, В.І.; Андрик, Є.Й.; Шевера, М.В.; Колесник, О.Б. (Український ботанічний журнал, 2011)
У квітні 2011 року виповнюється 80 років від дня народження й 58 років наукової та педагогічної діяльності визначного цитоембріолога, знаного в Україні та за її межами, доктора біологічних наук, професора Віри Юріївни Мандрик.