Василю Івановичу Комендарю — 85 років - Сабадош, В.І.; Андрик, Є.Й.; Бесеганич, І.В.; Шевера, М.В. (Український ботанічний журнал, 2011)
2 березня 2011 р. виповнилося 85 років відомому геоботаніку й палкому природоохоронцю Карпатського регіону, заслуженому діячеві науки і техніки України, доктору біологічних наук, професору, професору кафедри
ботаніки Ужгородського національного університету, науковому керівнику Міжвідомчої науково-дослідної лабораторії охорони природних екосистем УжНУ Василю
Івановичу Комендарю.